E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Produse pentru nunta marca E-accesorii.ro!

Descriere

tinkerbell2.jpg (35 KB)Majoritatea accesoriilor de pe acest site sunt marca Image Group, accesorii lucrate manual in Romania. Cu o experienta de peste 5 ani in domeniu, Image Group va ofera o gama variata de marturii de nunta personalizate, pernute de verighete, cocarde (flori de pus in piept), bratari pt domnisoarele de onoare (corsaje), cosulete pentru cocarde sau petale, carduri de masa si meniuri, pahare pentru miri si multe alte produse ce vor fi utilizate cu ocazia nuntii.Intreaga colectie se bazeaza pe ideea de personalizare, pe elemente naturale, culoare si forma, pe conceptul de seturi tematice de accesorii pentru nunta (pueti foarte usor sa alegeti un cosulet, o pernuta de verighete, o carte de oaspeti si orice alt produs care sa se asorteze cu rochia miresei, cu decoratiunile de la biserica sau cu cele de la restaurant).
Pe langa accesorii, mai gasiti in magazinul nostru online o gama foarte variata de invitatii de nunta, importate din Spania sau Italia sau lucrate manual in Romania. Toate invitatiile pot fi personalizate cu textul dorit.
Din dorinta de a satisface cat mai bine cerintele clientilor nostri, am completat gama de accesorii Image Group cu o serie de produse importate din SUA, care mult timp au fost favorite pe site-urile de specialitate din afara.
Suporti pentru carduri de masa, seturi de tort, instrumente de scris, sunt numai o parte din accesoriile gen “American stuff” pe care le puteti cumpara usor si in siguranta din magazinul nostru online.
Tinand in continuare cont de dorintele vostre, incercam sa aducem mereu modele noi de accesorii de nunta si invitatii, completand periodic colectia E-accesorii.ro. De-asemenea preturile si informatiile prezentate pe site sunt actualizate continuu, in incercarea de a fi la zi in orice moment.
Daca iti plac, le poti comanda online sau le poti gasi si in magazinul nostru fizic din Strada Constantin Daniel, nr. 4 (Zona Piata Romana, Bucuresti).

cos-green&blue2.jpg (91 KB)card-masa.jpg (78 KB)32.038.14278.8-1.jpg (35 KB)39-83.jpg (94 KB)pernuta-verighete-set-material-flori.jpg (138 KB)CGLMBR3.jpg (90 KB)LRAFGL.jpg (52 KB)flori-cires-cos3.jpg (164 KB)

Adresa: Str. Constantin Daniel nr.4, ap.2, Bucuresti

Etichete : Accesorii nuntaCarduri nuntaInvitatii nuntaMarturii NuntaMeniuri nunta

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii