E-nunti este pentru tine

 • Intrare Cont
 • Recuperare parola

Ravisant colectia I DO!

Descriere

flower.jpg (27 KB)Magazinul online de bijuterii Ravisant.ro se adreseaza in primul rand femeii moderne, active, care nu are timp sa alerge prin magazine pentru a gasi bijuteria potrivita, dar care va avea mereu grija sa aiba accesorii originale si adaptate la stilul tinutelor sale si ofera oricui posibilitatea de a-si alege bijuteria potrivita punand la dispozitia clientilor sai diverse modele de bijuterii (cercei, coliere si bratari) realizate din cristale si perle Swarovski si argint.

Colectia 2010 de bijuterii destinate mireselor se remarca prin aerul elegant, aristocratic, si prin design-ul divers, potrivit fiecarei fizionomii si cuprinde atat game accesibile cat si game de lux de coliere, cercei si bratari din perle si cristale swarovski.

dream.jpg (37 KB)amour.jpg (36 KB)farytale.jpg (35 KB)grace.jpg (26 KB)precious.jpg (35 KB)princess.jpg (40 KB)romance1.jpg (39 KB)conderella.jpg (38 KB)daring.jpg (42 KB)

Etichete : ArgintBijuteriiMIREASANuntaSwarovski

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

2 comentarii

 • Data: 11 Septembrie 2010

  Domnule Horia,

  Am crezut ca banii pe care vi i-am platit (pentru care nu am primit chitanta) au fost indeajuns pentru cele 5 luni si jumatate de gazduire pe care ni le-ati oferit. Ne cerem scuze daca nu a fost asa.
  Si multumim pentru sfatul privind cartea de e-commerce.
  Mult succes in afaceri!

 • Data: 6 Septembrie 2010

  cei de la ravisant ar fi bine sa-si plateasca mai intai furnizorii si sa se lase de tepe…. si pe urma sa faca comert. nici o carte de e-commerce cu ar strica…

Trimite o cerere catre toti furnizorii