E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Restaurant Cristinne

Descriere

owt4.jpg (51 KB)Restauranrul nostru are o experienta de mai bine de 10 ani in organizarea de petreceri, nunti, banchete, mese festive ,catering in aer liber dar si in sala . Restaurantul nostru detine un cort modular cu o capacitate de pana la 800 persoane, echipat, dotat si decorat complet cu mobilier , decor interior si exterior, bucatarie mobila precum si personal specializat pentru astfel de evenimente (nunta, party, spectacole, show-uri auto, prezentari de moda, banchete, evenimente , etc )
Restaurantul nostru organizeaza si propune toate solutiile pentru nunta ta. Toate acestea le poti gasi la noi fara sa mai pierzi timp cautand in alte parti si sa castigi timp important pentru tine.
Noi iti putem oferi:
– decorul complet al salii pentru nunta ta (huse scaune, aranjamente florale pe mese, iluminarea speciala a salii, etc)’
– cort cu toate accesoriile incluse pana la 600 de persoane;
– sonorizare, filmare montaj si lumini cu aparatura profesionala de ultima generatie;
– formatii de muzica, artisti consacrati si ansambluri de dansuri populare;
– limuzina si masini
de insotire;
– torturi de nunta si tortulete pentru invitati, preparate unicat si personalizate dupa dorinta mirilor;
Folosind diverse modalitati de iluminare pentru crearea unei atmosfere de basm, alegand aranjamentul floral potrivit, cu elemente decorative (huse si esarfe pentru scaune si mese, baloane, aranjamente florale), intr-o paleta coloristica asortata, toate intr-un ambient natural: pe malul unui lac, la marginea unei paduri sau oriunde verdele naturii va insufla prospetime, puteti crea si inspira o atmosfera romantica minunata. Cortul poate imprumuta orice stil doriti sa afisati, deci, alegeti-va doar cadrul, stilul, culorile, florile, luminile si muzica…si…vom avea noi grija de nunta la care ati visat intotdeauna!
Locatia dispune de corturi cu spatiu suficient pentru orice tip de eveniment, iar ca accesorii putem enumera : mese, scaune, podea, mocheta, candelabre, toalete, bucatarie mobila.
Cortul are o capacitate marita prin module si permite o capacitate extinsa de spatiu pentru orice tip de petrecere de pana la 800 persoane aranjate la mese cu loc suficient de dans si spatiu pentru orchestra. Cortul se poate imparti in functie de numarul de persoane si de specificul actiunii. Modulele cortului impartite astfel pot cuprinde o capacitate de la 100 pana la 800 persoane.
Transportul cortului se face in functie de destinatia sau locul ales de dvs iar montajul poate dura de la 3 zile pana la 1 saptamana in functie de anvergura evenimentului. Logistica ce cuprinde toate acesoriile cortului se transporta cu 3 autotrenuri TIR totalizand pana la 20t. Toate acestea sunt necesare pentru o buna desfasurare a evenimentului dvs, noua ramanandu-ne sa ne ocupam pana la cele mai mici detalii de toate aspectele pentru reusita perefecta a evenimentului. Disponibilitatea firmei da posibilitatea organizarii de evenimente in Sibiu, Alba iulia, Brasov, Mures, Valcea si alte imprejurimi sau oriunde in tara cu conditia unei rezervari anticipate.
Conditia pentru amplasarea cortului este sa fie un loc plan, drept, fara denivelari majore. Promotional, in intervalul martie, septembrie 2010, firma acorda un discount de 40% la achizitionarea pachetului complet.

swed_3_3.jpg (130 KB)7ce2e882cef7af1202d0da556f6b12ec_large.jpg (220 KB)LongCenter05.jpg (61 KB)lagunaIMG_2018.jpg (142 KB)12..jpg (58 KB)600.jpg (55 KB)mini 2-1.jpg (43 KB)

Adresa: str.Pedagogilor 18

Etichete : CateringCortLimizinaNunta in aer liberRestaurantTort de nunta

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

2 comentarii

  • Data: 2 Iulie 2010

    multumesc pentru mesaj si pentru urari , astept vesti de la tine, poti sa ne scrii pe adresa de mail. Altfel tu ce mai faci? cum este viata ta? cand ai drum prin Romania sau prin Sibiu sa treci si pe la noi….va asteptam cu drag ! Natasa si Iuliu

  • maria rotariu
    Data: 2 Iulie 2010

    natasa, ai un restaurant foarte frumos, succes mai departe, te-am gasit pe odnoclasniki

Trimite o cerere catre toti furnizorii