E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

SILVER SHOP Bijuterii din argint pentru orice ocazie

Descriere

BF006.jpg (23 KB)Bijuteriile din argint – perfecte pentru orice mireasă

Cântat de poeţi, atunci când aceştia vorbesc despre „razele argintii ale lunii”, argintul pare să se muleze perfect pe sufletul femeii… Asociat în astrologie cu luna, el amplifică aspectele receptive ale fiinţei, influenţa lui subtilă fiind strâns legată de maternitate, de copilărie, creativitate şi inteligenţă emoţională – exact calităţile pe care bărbaţii le adoră la iubitele sau soţiile lor.
Venind în întâmpinarea tuturor celor care apreciază acest metal nobil, magazinul virtual www.argint-shop.ro oferă o gamă complexă de bijuterii din argint, ingenios modelate. Indiferent că este vorba de argint simplu, combinaţii de argint sau combinaţie între argint şi murano, marcasite, zirconiu, turcoaz, onix, perlă sau lemn, bijuteriile oferite de magazinul nostru acoperă cele mai rafinate gusturi.
Te invităm să ne vizitezi şi să te bucuri de frumuseţea specială, plină de culoare a acestor bijuterii. Cum nimic nu este întâmplător, poate că unele dintre ele te aşteaptă special pe tine!… Iar tu nu eşti decât la un clik distanţă de cel mai complex magazin on-line care oferă astfel de produse. Încântă-ţi sufletul!

CMI-5210.jpg (43 KB)DM-5000.jpg (62 KB)IS073.jpg (7 KB)ITU009.jpg (8 KB)CO026.jpg (19 KB)CCR012.jpg (21 KB)CZ-5000.jpg (46 KB)CL037.jpg (26 KB)ISH020.jpg (22 KB)

Adresa: Arad

Etichete : ArgintBijuteriiMAGAZIN ONLINE

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii