E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Tot ce ai nevoie pentru nunta ta!

Descriere

Organizare evenimente diverse. agentie full service. spectacole, intermediere artisti, nunti, corturi nunta, decoratiuni florale, etc. Tot ce ai nevoie pentru nunta ta! Aveti nevoie de o formatie? Aveti nevoie de cort si decoratiuni pt acesta? Mese scaune pt locatia dumneavoastra? Decor pt locatia aleasa pentru petrecerea dumneavoastra ? Ring de dans si de aer conditionat, scena pt interior? Noi am enumerat doar o parte din serviciile pe care vi le punem la dispozitie.
Cel mai bun mod de a selecta serviciile, asa cum le doriti, într-un mod cat mai personalizat este de a solicita sfatul planificatorului de eveniment gata sa lucreze pentru tine. Acesti profesionisti sunt o sursa mare de idei.
În timp ce va decideti în privinta designului nuntii, trebuie sa fiti foarte atenti la alegerea temei petrecerii. Foarte multe idei si accesorii, pot fi folosite în scopuri decorative intr-un fel cat mai reprezentativ.
Specializati in nunti si nu numai, experienta noastra va v-a ajuta sa organizati cea mai importanta si frumoasa zi din viata dvs.

Adresa: bul. iuliu maniu nr71. Bucuresti

Etichete :

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii