E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Foto Timisoara

Descriere

Daca e primavara, va ducem intre ciresi infloriti si flori colorate. Daca e vara, soarele si verdeata o sa va fie un alt invitat la nunta. Toamna, frunzele galbene va insotesc in fericitul moment. Nu stau locului nici iarna, pentru ca o sa va ducem in albul imaculat al zapezii. Nu ne sperie nici ploaia, nici vantul, nici norii suparati, le gasim intrebuintare la toate, pentru ca totul sa iasa asa cum visati.
Gasim locul perfect pentru voi, acasa, in natura, in studio, acceptam idei, lucram numai impreuna. Toate acestea, pentru a avea amintirea unei nunti perfecte, la care viseaza orice cuplu de indragostiti. E ziua voastra speciala si noi va putem ajuta sa fie de neuitat!
Fotografii inedite, speciale, pentru toate gusturile: doar pentru voi doi, pentru familie si prieteni, pentru cunoscuti, pentru cei dragi, cu daruire, pasiune, talent si arta! Garantam ca nu vom pierde niciun moment din ziua voastra preferata!
Cu noi, orice fotografie de nunta o sa fie un model de aratat prietenilor si mai ales o amintire ce va rezista in timp, pana la stranepoti si dupa ei.

Foto video in Timisoara

www.nuntaintimisoara.ro

www.nuntaintimisoara.ro (2).jpg (100 KB)

Adresa: rosetti nr 40 Timisoara

Etichete : AlexFotoHreniucNuntaTimisoaraVideo

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Trimite o cerere catre toti furnizorii