E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Magazin Online de Bijuterii cu Diamante

Descriere

Royal Diamonds ar putea  fi un nume nou pentru dumneavoastră, dar fondatorii şi fabrica din Anglia sunt prezenţi în industria diamantelor de peste 35 ani. Suntem specialişti în proiectarea şi fabricarea bijuteriilor cu diamante – de la inele şi cercei la brățări și pandantive. Împreună cu fabrica suntem, de asemenea, experţi în fabricarea pieselor din platină, precum şi din aur galben şi alb de 18 carate. După ce compania şi-a construit o reputaţie de invidiat prin vânzarea către magazinele distribuitoare de pe strada principală, recent a fost luată decizia de a oferi produsele noastre direct publicului. De ce?

Răspunsul este, că putem oferi preţuri substanţial mai reduse atunci când vindem direct clienţilor. Beneficiul pentru dvs. este că puteţi obţine produse de calitate superioră, fără preţurile ridicate. Cum puteţi fi sigur? Ei bine, aproape fiecare piesă pe care puteţi vedea pe acest website au fost concepute şi produse  în atelierul propriu din Londra al fabricii partenere.

De fapt, această fabrică este una dintre puţinele fabrici rămase încă şi azi care produc cu adevărat in-house. Mai mult, aproape fiecare articol cu un diamant de peste 0.25ct are un certificat de diamant independent. Toate articolele sunt însoţite de un document de evaluare care poate fi utilizat în scopuri de asigurare. Acest document confrmă, de asemenea şi calitatea diamantului/ diamantelor cumpărate, astfel puteţi fi siguri că culoarea/ claritatea/ greutatea în carate a fost confirmată de către un gemologist calificat.

Veţi găsi expuse mai mult de 700 de piese aici, pe pagina noastră de web, însoţite de un film flash, şi/ sau imagine 3D, filmuleţe şi fotografii reale despre produse, care prezintă cum arată articolele pe mâini. Toate acestea au scopul de a ajuta clienţii noştri în luarea deciziilor. Suntem încrazători că veţi descoperi bijuteria specială pe care aţi căutat-o. Deci, bijuterii cu diamante unice, de înaltă calitate de la un respectat producător in-house, la preţuri care sunt de până la 60% mai mici decât aţi plăti într-un magazin.

https://www.youtube.com/channel/UCHRxW3JO9ufL2TnhPioNP3w

Adresa: Bucin 1/c/48 535500 Gheorgheni

Etichete : Bijuterii diamanteCercei diamanteInele diamanteInele logodnaVerigheteVerighete diamante

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii