E-nunti este pentru tine

 • Intrare Cont
 • Recuperare parola

Buchete mireasa

(56 votes, average: 5.45 out of 10)
35,925 vizite
7 Comentarii

buchete mireasaBuchetul de mireasa este printre primele lucruri la care se gandeste o mireasa, in afara de rochie si marturii. Buchetul, un accesoriu necesar al nuntii, trebuie achizitionat cu grija, sa se asorteze cu rochia sau machiajul miresei si costumul mirelui, cu celelalte ornamente din locatia evenimentului sau, pur si simplu, sa o reprezinte.

Buchetul de mireasa va insoti aproape toata ziua mirii si este foarte important sa ii placa in primul rand miresei. De regula il cumpara nasa sau poate fi achizitionat de miri. ♥

Buchetele de mirease sunt de diferite tipuri si firmele care le produc sunt numeroase. De aceea avem nevoie de sfatul mireselor (pentru ca ele stiu deja, au mai multa experienta) ce buchete au ales in ce sezon, ce flori, culori, ce firme de incredere cunoasteti, la cine sa nu apelam, preturi si alte informatii necesare cu privire la buchete de mireasa (diferite povesti care au in centru buchetul de mireasa … a intarziat livrarea lui, erau florile ofilite).

♦Va recomandam sa alegeti cu atentie un buchet de mireasa care sa fie potrivit sezonului si gustului dumneavoastra, sa va bucurati de el, de acea zi. Nunta ar trebuie sa nu fie o acumulare de stres si nopti nedormite, ci un moment de fericire, de pura satisfactie, iar gandurile negre sa nu isi faca loc.

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

7 comentarii

 • Data: 10 Aprilie 2013

  buna numai atatea modele de buchete de mireasa aveti?

 • Data: 18 Februarie 2010

  VA ROG SA-MI SPUNETI PRETUL BUCHETULUI DIN PRIMA FOTOGRAFIE CEL CU TRANDAFIRI ROSI SIMPLU. MULTUMESC!

  • Data: 19 Februarie 2010

   Aceste poze sunt doar demonstrative. Va rugam sa contactati companiile prezente pe site-ul nostru si cu siguranta va vor ajuta. In zona noastra de produse gasiti si preturi unde exista si produse spre vanzare.

  • demeter
   Data: 21 Februarie 2010

   femeile varsator, etern sunt fixate pe partea materiala 😉

 • Data: 21 Februarie 2009

  Vezi ca una din firmele postate aici pe site are buchet cu hortensii http://www.e-nunti.ro/buchete-de-mireasaaranjamente-nuntilumanari-nunta/

 • dalina
  Data: 28 Ianuarie 2009

  pacat ca nu sunt poze si cu un buchet de begonii:(….mi se par cele mai frumoase flori pt buchet si pentru aranjatul salii!miresicilor sa cautati ca o sa va placa mult….;)

Trimite o cerere catre toti furnizorii