E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Foto Video Production – servicii foto video profesionale

Descriere

Fiecare isi doreste o amintire de la nunta. Multi promit profesionalism si calitate.Un cameraman profesionist nu ar trebui sa fie o prezenta sacaitoare si un stres in plus.

Noi va invitam la o vizionare, iar aprecierile sau criticile raman la latitudinea dumneavoastra. Consideram un material bun, acel film lipsit de “artificii de montaj” inutile, un film real cu personaje reale. Despre echipamentul aflat in dotare nu o sa spunem decat ca folosesim camere HIGH DEFINITION, deoarece acest site nu are ca scop comercializarea acestora. Pentru o calitate mai buna a sunetului, ambianta, soapte, folosim lavaliere cu emitator.

Sustinem cu tarie ca montajul de nunta nu inseamna nici un slide-show de fotografii condimentat cu inele, inimioare si baloane,si nici o insiruire haotica de imagini cu fundal sonor, ” asa ca sa fie”…Acel videoclip trebuie sa va reprezinte pe fiecare in parte, sa aiba o logica, un stil. Coloana sonora a montajului de nunta ar trebui in primul rand, sa contina preferintele dumneavoastra muzicale si totodata sa fie introdusa astfel incat sa nu acopere in totalitate sunetul original.

A ajuns sacaitoare notiunea de “pachet, pachete”. Nu vindem pachete , vindem servicii video, ce si cate doriti, adica un cameraman sau mai multi, o filmare hd sau sd, filmari suplimentare in afara zilei nuntii, etc.

Va oferim disponibilitarea cameramanului pe tot parcursul evenimentului, (care nu va numara ore si casete), un montaj lipsit de kitsh –uri,un montaj care sa aiba “introducere, cuprins si incheiere”.

Etichete : Filmari nuntaFotograf nuntaVideoclip nunta

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii