E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Fotograf nunta, cameraman nunti

Descriere

003.jpg (109 KB)Fiecare om urmareste un vis si doreste sa-l puna in aplicare, asta am incercat sa facem noi la Dream Studio – nu numai sa dam culoare viselor ci sa mergem mai departe si sa visam mereu in culori .
Punem accent pe profesionalism , tot ceea ce facem denota o mare pasiune pentru munca depusa si respect pentru clientul care alege serviciile noastre.
Creativitatea si imaginatia cultivata in studiile de specialitate pe care le-am urmat , dau rezultate uimitoare de fiecare data si aduc un plus de notorietate firmei noastre.
Fotografii , cameramanii si graficienii aflati in spatele fiecarui proiect Dream Studio , sunt gata oricand sa capteze cel mai frumos moment si sa-l transforme intr-o amintire palpabila .
Acordam o atentie deosebita detaliilor si cerintelor clientilor nostri si aprecierile ulterioare ne intaresc convingerea ca fiecare eveniment cu Dream Studio este unic .
Voi ati facut culorile mai vii, frumusetea mai pura, placerea mai intensa.Voi ati facut ca imaginea sa se opreasca si momentul sa fie surprins .Noi am fost acolo si v-am oferit profesionalismul si placerea muncii pe care o facem , si asa va fi pentru fiecare eveniment in parte .397.jpg (257 KB)
“La nunta mea, la cum va fi ea visez cu ochii deschisi, dar si inchisi, de ani de zile. Trebuie neaparat sa fie extraordinara, sa fie speciala, sa fie ALTFEL decat toate nuntile pentru ca EU sunt altfel, pentru ca EL e altfel, pentru ca IUBIREA NOASTRA e altfel “ o mireasa emotionata.

Aceasta fericire vrem sa o imortalizam pentru tine .
Fiecare clipa din viata unui om conteaza si trebuie traita cu o intensitate maxima iar casatoria este inceputul unui viitor perfect alaturi de persoana perfecta. Pentru a-ti aminti mereu ca ai pasit cu dreptul apeleaza la serviciile noastre si timpul se va opri .
Vei fi multumit de alegerea facuta pentru ca noi stim ca peste ani , fiecare amintire imortalizata trebuie sa trezeasca aceleasi emotii : bucurie , extaz si certitudinea ca singurul mijloc prin care, intr-o clipa, intreaga ta fiinta poate prinde aripi , este Iubirea.

186.jpg (46 KB) 0337.jpg (68 KB) 423.jpg (281 KB) 0498.jpg (99 KB) 0555.jpg (201 KB) 0606.jpg (209 KB) 0615.jpg (182 KB) 0648.jpg (42 KB)dreamstudio_0110dreamstudio_0139dreamstudio_0361focsani_0678focsani_0686

sedintafotomoaradefoc

Etichete : Cameraman nuntaFotograf nuntaFotograf profesionist

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii