E-nunti este pentru tine

 • Intrare Cont
 • Recuperare parola

Make-up artist profesionist

Descriere

byrouxy7.jpg (78 KB)Buna, sunt Ruxandra Mesteru, makeup artist profesionist, trainer si consilier de imagine (in tot ceea ce inseamna culoare si stil de machiaj) cu o o experienta de peste 10 ani ca makeup artist independent in domeniul filmului, reclamei si fotografiei.

Machiajul este o unealta extraordinara prin care te voi ajuta ca in ziua nuntii sa arati exact cum ti-ai imaginat. Poti fi o printesa din povesti sau o vedeta de cinema. Poti exprima puritate si delicatete, sau pasiune si mister…
Pentru ca tu sa te bucuri din plin de toate acestea, ai nevoie ca machiajul sa iti puna frumusetea in valoare, sa se armonizeze cu stilul rochiei, sa fie luminos, rafinat si totodata sa reziste bine in timp si la caldura.
Ai nevoie de un stilist makeup artist.
Tocmai de aceea m-am hotarat sa iti vin in ajutor!

Viziteaza siteul meu http://makeupbyrouxy.wordpress.com
pentru a vedea fotografii cu machiaje create si realizate de mine si vizualizeaza prezentarea online “Stil de mireasa” ce contine oferta mea de servicii gandita special pentru viitoarele mirese.

Relaxeaza-te si lasa-ti frumusetea in grija mea. Bucura-te de servicii de calitate, de produse de top si de recomandari profesioniste si fii cea mai frumoasa, cea mai incantata si mai fericita mireasa!

byrouxy27.jpg (37 KB)23.jpg (100 KB)22.jpg (95 KB)byrouxy2.jpg (99 KB)30.jpg (89 KB)

Etichete : CosmeticaMachiaj mireasaMachiaj profesionalMake-up artist profesionistServicii pentru mireasa

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

2 comentarii

 • k
  Data: 23 Septembrie 2010

  alert(“k”)

 • Isabela
  Data: 14 Iulie 2010

  Super talentata si profesionista tipa.M-a machiat si pe mine la botezul fiului meu si am fost supeeeeer.Recomand din tot sufletul.

Trimite o cerere catre toti furnizorii