E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

Belle Fleur Boutique- evenimente organizate cu sufletul!

Descriere

flori bele 30.jpg (331 KB)Belle Fleur Boutique este poate cea mai chic agentie de organizare de evenimente!
Echipa noastra reuneste o serie de profesionisti capabili sa transforme o zi speciala din viata ta intr-o adevarata feerie!
De la wedding planeri, designeri, maestri floristi, intreg departamentul de client serivice si pana la personalul de livrari, cu totii punem suflet in organizarea evenimentului tau.
Ne vom ocupa de toate detaliile. Creativitate in combinarea stilurilor avangardiste, contemporane sau traditionale, aranjamente simple sau sofisticate, folosirea unei game diverse de texturi si materiale – cate putin din toate pentru a implini dorintele, oferind contur si forma visului tau!

Facilitatile noastre de lucru (birouri, atelier si magazinul din Calea Victoriei 208), policalificarea personalului, precum si cooperarea cu o suita de furnizori de incredere, ne-au permis o buna coordonare a intregului proces de realizare a unui eveniment.

Reteta succesului – pasiunea pentru design, concepte inovative, repsectarea deadline-urilor, inalta calitate a materialelor utilizate, preturi competitive, maestrie in executie si nu in ultimul rand, colaborarea apropiata cu beneficiarii, furnizorii si coechipierii nostri.

Cele mai reusite evenimente sunt organizate din suflet!

Solutiile propuse de Belle Fleur Boutique sunt in trend cu ultimele tendintele mondiale si constituie un cadou superb, invaluit intr-un brand elegant!

– aranjamente florale pentru mesele invitatilor si prezidiu
– buchet de mireasa, nasa si domnisoara de onoare, butoniere si corsaje florale, lumanari cununie, aranjamente auto, sfesnice si stalpisori
o realizate din flori proaspete, imporate direct din Olanda, Blegia, America de Suds au Thailanda. Viziteaza magazinul nostru din Calea Victoriei 208, Bucuresti!
– tiparituri pentru nunta: invitatii, place carduri, meniuri
– marturii
– servicii foto-video
– hostess
– sonorizare: formatie, DJ, cvartet de coarde
– entertainment: dansatori- populari, latino sau orientali
– recuzita: cosuri cu petale, covor rosu, suporti din fier forjat pentru lumanari sau aranjamente florale, cutie de dar, vaze din sticla (cilindru, pahar de martini sau cognac), fete de masa, funde, huse pt scaune, servete, elemente decorative: lumanari, cristale, pene, etc.

Te invitam sa cunosti ECHIPA Belle Fleur Boutique care te va ajuta sa iti pui ideile in practica si va stii sa transpuna cerintele tale intr-un eveniment desavarsit:
Nicoleta Gherghevici- wedding planner & designer florist
Diana Arama- florist
Gina Vasii- wedding planner
Cristina Lazarescu – wedding planner & marketing manager
Dragos Lazarescu – senior designer
Alexandra Curtuius- designer
Roxana Arama- head of Client service
Adrian Hulei- head of delivery

www.buchet-flori.ro, www.bellefleur.ro, http://www.facebook.com/pages/Belle-Fleur-Boutique/127626180632954?ref=ts

Screen shot 2011-08-28 at 3.59.10 PM.png (486 KB)flori bele 5.jpg (383 KB)flori bele 12.jpg (302 KB)flori bele 13.jpg (431 KB)flori bele 1.jpg (448 KB)flori bele 9.jpg (296 KB)flori bele 8.jpg (283 KB)flori bele 3.jpg (377 KB)flori bele 16.jpg (356 KB)

Adresa: Calea Victoriei 208, Sector 1, Bucuresti

Etichete : AgentieAranjamente floraleOrganizare nuntiWedding planner

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

3 comentarii

  • Data: 12 Septembrie 2011

    Cat de repede se poate organiza o nunta?

  • Data: 12 Septembrie 2011

    Sunt convinsa ca evenimentele pe care le organizati sunt la fel de frumoase ca aranjamentele pe care le faceti! Va voi contacta pentru detalii.

Trimite o cerere catre toti furnizorii