E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

DECO BELL “Un laborator de idei si o fabrica de vise pentru nunta ta”

Descriere

bm.jpg (395 KB)AGENTIA:

Suntem un colectiv tanar cu o experienta de 5 ani , o fabrica de vise , un laborator de idei , o agentie cu inspiratie si fantezie organizatoare de evenimente “houte couture” dintre cele mai bune. Suntem agentia full service care ofera solutii optime de consiliere, organizare si supervizare a evenimentelor nuptiale.

FLORARIA:

Floraria Macy’s s-a nascut in anul 2007 din pasiunea a doi oameni care iubesc florile , iar in prezent este o familie cu 7 suflete si doua magazine in Medias , o marca recunoscuta in domeniul aranjamentelor florale pentru orice ocazie si un nume important in topul florariilor de specialitate.
Ne straduim ca ficare eveniment din viata dumneavoastra sa fie unic , alegand flori in functie de anotimp, de stilul si personalitatea fiecaruia , folosind fructe, ramuri sau iarba in aranjamentele noatsre , combinand elementele naturale cu frumusetea florilor intr-o maniera inedita…
O data ce ajunge-ti la noi , veti fi vrajiti de splendoarea si frumusetea buchetelor si aranjamentelor, iar din acel moment ve-ti reveni cu drag inapoi.


bm2.jpg (389 KB)bm3.jpg (400 KB)auiru.jpg (479 KB)bm4.jpg (354 KB)bm5.jpg (412 KB)

Adresa: Sos Sibiului, Nr 29, Floraria Macy’s ; incinta kaufland Medias

Etichete : Agentie de nunti mediasBuchet mireasaDecoratiuniFloararieHuse scaun

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii