E-nunti este pentru tine

  • Intrare Cont
  • Recuperare parola

“O NUNTA DE VIS”

Descriere

makeup-art2med.jpg (25 KB)Dorim sa iti oferim servicii complete pentru nunti si orice alte evenimente festive in BUCURESTI si in Tara si de ce nu !chiar si in Strainatate: sonorizare, filmari video, procesare profesionala, generice, videoclipuri, spoturi publicitare, dvd, cd-uri, grafica personalizata, fotografii, albume, artificii.
Pentru satisfacerea tuturor cerintelor si doleantelor clientilor nostri deoarece
Multumirea lor reprezinta Telul Nostru!

Muzica este cea care da tonul petrecerii, cea care transforma o noapte oarecare intr-una de vis, o petrecere condamnata la banal in una memorabila. Iata de ce alegerea DJ-ului pentru nunta D-voastra este foarte importanta. Multi dintre noi cauta servicii nunti la preturi cat mai reduse si de aceea, NOI venim in sprijinul D-voastra cu o oferta ce prezinta calitate la cel mai avantajos pret posibil!
Nu lasati aceasta responsabilitate pe mana unor amatori, noi avem Experienta de care ai Nevoie! Dorim sa stim ce fel de muzica vrei sa ai la evenimentul tau, pentru ca acesta sa se desfasoare intr-o ambianta cat mai placuta, avand ca scop multumirea majoritatii invitatilor. Dispunem de o impresionanta colectie de melodii, acest fapt ne da siguranta multumirii oricarei preferinte muzicale.
Filmul nuntii, alaturi de albumul foto trebuie sa fie deosebite deoarece acestea vor ramane singurele marturii ale celei mai speciale zile din viata ta. Cameramanul nostru va sta la dispozitie pe toata durata evenimentului, punandu-si experienta si profesionalismul in slujba realizarii unui montaj video de exceptie.
Fotografiile unui eveniment sunt de natura dinamica, viteza camerei fiind esentiala in capturarea momentelor instantanee. Aparatura de ultima generatie de tip DSLR ne permite sa imortalizam cele mai importante momente ale evenimentului D-voastra. De aceea ne putem angaja ca va vom realiza fotografii digitale de cea mai buna calitate si rezolutie. Nu lasati evenimentul D-voastra pe mana unor amatori deoarece anumite momente sunt unice si imortalizarea lor le dubleaza semnificatia!
Nimic nu va readuce la viata atmosfera si amintirile de la nunta voastra mai bine ca o filmare video profesionala. Sau mai bine spus, filmul nuntii voaste va dainuii in timp…..

Chiar si cel mai bun fotograf, nu poate merge decat pana la momentul descrierii unui eveniment. Nu poate capta modul in care ti-au tremurat mainile, felul in care ai dansat, sau lacrima curgand pe obrazul mamei sau al bunicii. Pentru toate acestea, in completarea albumului foto vine si videoclipul nuntii voastre, sau, un montaj video care sa contina nu numai ce s-a intamplat ci, si cum v-ati simtit cand s-au intamplat acele lucruri.
Va prezentam oferta noastra …
Filmare Nunta FULL-HD
600-800 Euro

1. Acoperire extinsa a nuntii :
• cununie civila
• obiceiuri de la mireasa si mire
• cununia religioasa
• petrecerea
Filmare Nunta HD Platina include:
• Prelucrarea digitala integrala a evenimentului
• Se filmeaza aproximativ 6h dupa care urmeaza prelucrarea
• Forma finala este de 4 ore pe suport BluRay, rezultand doua discuri cu meniu
• Carcase si DVD-uri personalizate
• Videoclip Nunta, pe o melodie aleasa de dumneavoastra

Filmarea se va face cu camere digitale profesionale Sony HDV dotate cu lampa si microfon profesional.
Filmarea evenimentului se realizeaza cu camera Full HD rezolutie 1920×1080 ,
si pentru o redare optima este recomandabil un player blue ray si un tv plasma.

purple-make-up.jpg (17 KB) makeup-bridal.jpg (16 KB) mac_lustre_twins_lips_nails_0.gif (115 KB) shiseido-spring-2009.jpg (53 KB)

Etichete : Evenimente nunti

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

Trimite o cerere catre toti furnizorii