E-nunti este pentru tine

 • Intrare Cont
 • Recuperare parola

Florariaideala – Florarie Online

Descriere

Buchet mireasa trandafiri coniac decorat cu aspedristra 295.jpg (14 KB)Pentru nunti va oferim buchete de mireasa, buchete de nase, buchetele domnisoarelor de onoare, mini-buchete, cocarde, aranjamente pentru nunti pentru masa mirilor, aranjamente pentru mesele invitatilor si aranjamnete pentru masini. Arcade cu flori, lumanari festive, lumanari de nunta diferite modele, lumanari de ornament, vase cu lumanari, aranjamente tip sfera, aranjamente in vase diferite de inaltimi, aranjamente de nunta pentru amenajarea biserica, aranjamente nunti pentru treptele bisericilor si a restaurantelor.

Toate aranjamentele se pot face in functie de preferintele si necesitatile clientilor nostri. Noi ascultam de parerile tale! Iti facem un buchetul de mireasa sau lumanarile de nunta asa cum ai visat! Florariaideala,Florarie Online va ofera o superba gama de buchete,aranjamente florale,coroane,jerbe,lumanari nunta,lumanari botez,buchete mireasa,plante.Va sta la dispozitie 24/24 ore si 7/7 zile.Cu cele mai proaspete florii din Olanda.Nu ezitaţi să ne contactaţi pentru orice probleme şi informaţii doriţi.

Buchet mireasa si nasa din trandafiri rosii si crini albi 167 ron-158 ron.JPG (26 KB)Buchet mireasa din trandafiri si cale albe 220 ron-209 ron.jpg (108 KB)Buchet mireasa din crini si astroemeria 185 ron.jpg (12 KB)Buchet mireasa trandafiri si frezii albe 325 ron.jpg (81 KB)Lumanare nunta trandafiri alb rosu 385 ron buc.jpg (16 KB)Lumanare_trandafiri si hypericum 425 buc.jpg (32 KB)lumanari-cununie, orhidee imperiala-325-Ron buc.jpg (12 KB)90896z1800.jpg (32 KB)LB 59- 320 lei.jpg (162 KB)

Adresa: Pazon Marin 2A

Etichete : Aranjamente floraleBucheteCosuri cu floriFlori

Share on facebook

"Iti multumim pentru aprecierrea acestui articol."

Lasa un comentariu

*

1 comentariu

 • Data: 23 Martie 2011

  Noi furnizam de bună calitate florale bandă şi sârmă florar.
  Această bandă auto-etanşare pentru flori stem cu caracter obligatoriu, pentru corsages finisare, buchete, flori artificiale si aranjamente florale.
  Daca sunteti interesati de produsele noastre vă rugăm să contactaţi-mă.
  Probele vor fi trimise la cerere.
  Vă mulţumim!

  Teletop Industries Co., Ltd.
  Thomas Hsu

Trimite o cerere catre toti furnizorii